Fitness in Taman Jurong Park

De gemeente inspireert Singaporezen tot een gezondere en gelukkige leefstijl

De gemeente inspireert Singaporezen tot een gezondere en gelukkige leefstijl

De buitenfitnessruimte in een wooncomplex aan de Yung Ho weg. Dit initiatief, onderdeel van een politieke strategie, is bedoeld om mensen in de gemeenschap te inspireren actiever te zijn. Sports Council Singapore wilde plek creëren om beweging toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie.

De locatie biedt plaats aan 20 personen tegelijk, op de oppervlakte ter grootte van een tennisbaan. Singapore is het derde meest dichtbevolkte land ter wereld.  Het maximaliseren van de ruimte is van vitaal belang, vooral bij het realiseren van een buitenfitnessruimte. De outdoor fitnessapparatuur biedt talrijke oefeningen en eindeloze mogelijkheden.

 

 

A fit for all

A fit for all

Het Taman Jurong Park beschikt over drie grote KOMPAN Cross System-structuren; de suspension-trainer, magnetic bells en pull-up bars. Mensen vinden drie type trainingen; drie steps op verschillende hoogte, een Workout Bench en, voor cardiotraining, een crosstrainer.

KOMPAN Cross Systems bieden meer dan 20 oefeningen per toestel en ze zijn allemaal instelbaar voor verschillende trainingsniveaus. Een geweldige gebruikerservaring is gegarandeerd met duidelijke, visuele, uitleg en een speciaal ontwikkelde app die gebruikers helpt bij het maken van een gepersonaliseerde training op basis van individuele behoeften..

Fysiek

Emotioneel

Kompan-fitness-singapore-5.jpg

Kompan-fitness-singapore-4.jpg

You can do circuit training, interval training, and boot camps, and the best thing is you can get many people involved at the same time.

Maverick Saravanamuthu

Personal Trainer

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.