De diamant onder buitenmeubilair

Duurzaamheid en schoonheid - esthetiek die de tand des tijds kan doorstaan

De AGORA-productlijn is een van de sterkste, meest duurzame en vandalismebestendige lijn buitenmeubilair op de markt en biedt van alle producten in het KOMPAN assortiment zeer duurzame en vandalismebestendige volledig stalen uitvoeringen. De serie is niet alleen zeer duurzaam, maar is ook ontwikkeld volgens de nieuwste inclusieve ontwerpprincipes voor buitenmeubilair zonder compromissen te sluiten op het gebied van design. Kwaliteiten die het assortiment in 2019 een Red Dot Design Award hebben opgeleverd.   

De productlijn voegt nu een nieuw ontwerp toe aan het portofolio - de Hangout (links). Net als het gehele portfolio is het nieuwe ontwerp beschikbaar in een zeer duurzame volledig stalen uitvoering en in een scala aan kleuren om aan elke wens van iedere klant te voldoen.

Bekijk de speciale catalogus

Outdoor_Furniture_2-pcs-stacked1_500.png

Volledig staal

Agorasteel_horisontal2.jpg

De complete Agora serie is verkrijgbaar in een zeer vandalismebestendige en duurzame volledig stalen uitvoering waarbij de tafelbladen en stoelen zijn gemaakt van geperforeerd HDG staal. Het frame is in thermisch verzinkt staal, waardoor er weinig onderhoud nodig is.

Een fijne plek om rond te hangen

Agorasteel_horisontal1.jpg

Het nieuwe ontwerp Hangout biedt een prettige plek om elkaar te ontmoeten en te onthaasten. Het ontwerp maakt het mogelijk om zowel te zitten als te staan, waardoor het goed past in sportfaciliteiten als toeschouwerspunt, in parken als ongedwongen ontmoetingspunt of op het schoolplein voor een gezellig rustpuntje tussen het spelen door. 

Inclusiviteit is de standaard

Agorasteel_inclusive_horisontal3.jpg

Het installeren van AGORA-meubilair in de openbare ruimte gaat verder dan het voldoen aan alle inclusieve ontwerpeisen. Het inclusieve ontwerp van AGORA stelt rolstoelgebruikers in staat om volledig toegang te krijgen tot de tafel en om dezelfde sociale beleving te ondervinden als mensen zonder handicap.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.

 

1 Left section
2 Right section