Varkaus Activiteitenterrein

Een oase in de industriestad Varkaus

Een oase in de industriestad Varkaus

Als een oase in de industriestad Varkaus schept het nieuwe gebied een plek voor beweging en gezelligheid voor alle burgers in de plaatselijke gemeenschap. De plaats is een initiatief om een lokaal gebied te creëren, dat een actieve levensstijl voor de bewoners van alle leeftijden en activiteitenniveau's inspireert, om te genieten.

Door de combinatie van fitnessapparatuur, speeltoestellen en parkmeubilair creëert deze plek de optimale omgeving voor het samenbrengen van de gemeenschap. De outdoor fitnessruimte en de speeltuin zijn perfect geïntegreerd in de omringende natuur en vormen het decor voor sociale interactie tijdens het sporten.

Nieuw activiteitenterrein werd het nieuwe middelpunt van Varkaus

Nieuw activiteitenterrein werd het nieuwe middelpunt van Varkaus

Het nieuwe terrein trekt mensen uit de hele gemeenschap aan en nodigt de bewoners uit om actief te zijn in een sociale omgeving. De Combi 3-structuur van KOMPAN biedt gebruikers van alle leeftijden de volledige Street Workout, met alle essentiële elementen voor een volledige lichaamstraining. KOMPAN's Suspension Trainer biedt maar liefst 49 verschillende oefeningen waarop alle spiergroepen getraind kunnen worden.  

Deze plek biedt een prachtige ruimte voor het hele gezin om tijd door te brengen. Terwijl de volwassenen aan het trainen zijn, kunnen de kinderen de speeltuin verkennen bij het grote Medite Frame Net. Het Medite Frame Net biedt een unieke klimervaring en helpt bij de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden zoals positiezin en lichaamscoördinatie.

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Varkaus_horizontal.jpg

Er kunnen wel 150 tot 200 mensen in dit deel zijn.

Marko Kukkonen

Sport en service manager

Gemeente Varkaus

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.