Woningbouw / Projectontwikkeling

Creëer aantrekkelijke woonomgevingen

KOMPAN gelooft in het creëren van plaatsen en ruimtes, die mensen de mogelijkheid bieden om te spelen of te bewegen. Wij staan klaar om gelukkigere en gezondere samenlevingen te creëeren. Dit is waarom we nauw samenwerken met de verschillende belangrijke personen in elk woongebied.

Bij het inrichten van een aantrekkelijke woonomgeving is het belangrijk dat de oplossing maatwerk is, zodat deze voldoet aan de wensen en behoeften van zowel de inwoners als de projectontwikkelaar. Én buitenomgeving met een goed ontwerp, die kinderen én volwassenen activeert, is een aanwinst voor de bestaande bewoners en kan nieuwe bewoners naar de wijk aantrekken.

We identificeren de behoeften en wensen van de bewoners in nauwe dialoog met u als partner. Jonge kinderen hebben activiteiten nodig die ze alleen kunnen doen én activiteiten die ze onder begeleiding van ouders moeten doen; allemaal in een omgeving waar ze nieuwe vriendjes kunnen maken. Tieners en gezinnen hebben plekken nodig waar ze elkaar kunnen ontmoeten en sociaal actief kunnen zijn.

We zien ook een toenemende behoefte van het activeren om tieners en volwassenen te activeren, bijvoorbeeld met Sport- & Fitness toestellen voor buiten. Het resultaat is een complete en unieke buitengebruik op maat, met de best mogelijke waarde voor de specifieke gebruikers, de wijk en de projectontwikkelaar. 

Wanneer KOMPAN oplossingen levert voor woonwijken zijn er verschillende elementen waar rekening mee moet worden gehouden:

  • De inwoners die de locatie gebruiken.
  • De speelplaats met zijn omgeving dient als ontmoetingsplek voor meerdere generaties.
  • De vaardigheden en ervaringen die de speelplaats moet stimuleren en ondersteunen.
  • De manier waarop de locatie ontworpen en ingedeeld moet worden om gebruikers van alle leeftijden te ondersteunen met verschillende soorten activiteiten.
  • Een sterke prikkel om fysiek en sociaal bezig te zijn.

Iedereen heeft openbare ruimten nodig. KOMPAN richt zich op alle facetten van spel en beweging, van de vormgeving tot de installatie, het veiligheidsmanagement en het onderhoud. We doen geen afbreuk aan onze hoge kwaliteitsnormen en garanderen u een laag onderhoud en hoge duurzaamheid zodat u op onze oplossing kunt vertrouwen. In combinatie met onze uitstekende garantievoorwaarden is uw investering vele jaren verzekerd. Omdat het assortiment van KOMPAN zo ontzettend