Xscape Entertainment Centrum

De gastvrije speeltuin buiten het entertainment centrum nodigt bezoekers uit om plezier te maken van

De gastvrije speeltuin buiten het entertainment centrum nodigt bezoekers uit om plezier te maken vanaf het moment dat ze uit de auto stappen.

Voor een kind geeft een speeltuin talloze momenten van geluk om te koesteren. Ouders zien hun kind zichzelf verder ontwikkelen. Voor een ontwikkelaar is dit de kans om een duidelijke handtekening aan een project zoals Xscape in Castleford, Yorkshire te geven. In het entertainment complex zijn volop interessante activiteiten te vinden, maar de buitenkant had wat sprankeling nodig. Het antwoord zat hem in een fel gekleurde speeltuin voor peuters. Een plek om de avontuurlijke mogelijkheden in het centrum aan te vullen tijdens het wachten op de oudere broers en zussen.

Speel in het entertainment centrum

Speel in het entertainment centrum

Tegenover de hoofdingang van Xspace vaart het piratenschip naar de hoge toren. Rondom staan de Spinner Bowl en Multispinner Carousel klaar voor alle spelende kinderen. Samen met het klimrek en de wiebelbrug, voor meer avontuur, en de wipwap met felblauwe dolfijn om sociaal te spelen, geeft deze kleurrijke speeltuin een warm welkom in het entertainment centrum.

Fysiek

Emotioneel

Cognitief

Creatief

Xscape_seesawweb.jpg

Xscape_slideweb.jpg

This space was dead space. Now there’s a sort of vibrancy to the area and a sense of theatre.

Jade Elliott

Marketing Manager, Xscape Yorkshire

This space was dead space. Now there’s a sort of vibrancy to the area and a sense of theatre.

Wilt u advies?

Bij ons vindt u 50 jaar ervaring,  we adviseren u in het gehele project.